Luotatko omaan intuitioosi?

Sain tällä viikolla Kotivinkin lahjalehtenä. Siellä on aina se hyvä mielitreeni. Tällä kertaa aiheesta intuitio. Ajattelinkin vähän kirjoittaa aiheesta, koska koen sen itselleni tärkeäksi.

Itselläni on ollut elämäni aikana paljon intuitiivisia  kokemuksia. Olen useita kertoja tehnyt elämäni valintoja intuition pohjalta. Joskus taas olen sivuuttanut intuition ja tehnyt valinnan järjellä. Ja pieleen on mennyt. En uskonut itseäni, vaikka tiesin.

Esimerkiksi tämän asunnon valinta tapahtui ihan täysin intuition pohjalta. Minulla oli kolme asuntoa, joista valita. Tämän näin viimeisenä ja tiesin heti, että tämä se on minun kotini. Kahdesta ensimmäisestä taas tiesin heti, että en halua tätä. Ja olen kyllä tykännyt asua juuri tässä.

Intuitiivinen ajattelu sopii hyvin tunne-elämän tilanteisiin ja valintoihin. Työelämässä sen sijaan on parempi, kun pystyy perustelemaan, miksi tekee niin kuin tekee.

Nyt keho sanoo, että voisin syödä päivällisen ja sen jälkeen vielä vähän levätä. Ja niin onkin järkevää tehdä, jotta jaksaa taas tehdä niitä perusteltuja päätöksiä. Minun intuitioni kehottaa minua pitämään itsestäni huolta, jotta voin hyvin ja pystyn antamaan toisillekin hyvää oloa.

Nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *