” Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan. ” Muumipappa

Tänä aikana, kun jälleen aletaan kiristää kaikkia koronavirustorjuntaohjeita niin alkaa elämä vähitellen näyttää siltä kuin viime keväänä. Kaikki paikat suljetaan ja elämä alkaa pyöriä kodin ympärillä. Silloin onkin taas hyvä löytää niitä pieniä asioita ihan läheltä omasta ympäristöstä. Nämä pienet asiat ovat lopulta niitä, mitkä pitävät meidät kiinni elämässä tiukkana poikkeusoloaikana. Toivon kylläkin, että ei tarvitsisi nyt mennä yhtä pitkälle kiristystoimissa kuin keväällä mentiin.

Muumeilla on tapa löytää kaikkea kivaa ja jännittävää sieltä heidän omasta pienestä maailmastaan. Otetaan heistä mallia tässä asiassa niin saadaan koronavirus taas jälleen kerran kuriin. Mitä nopeammin rajoituksia tulee niin sitä nopeammin koronavirus kukistuu.

Itse pärjään aika hyvin kotosalla ihan yksinkin, kun minulla on Bookbeat, Netflix ja Yogaia. Noitten avulla ajan saa ihan takuuvarmasti kulumaan sujuvasti ja mukavasti. The Crown on muuten tosi hyvin minulle katseltavaksi sopiva sarja. Ja jumpattuakin tuli tänään sekä meditoitua. Tällä viikolla kuuntelen Bookbeatin suosittelemaa Antti Heikkisen Einaria. Se on ihan hauskasti kerrottu elämäkerta Einari Vidgrenistä. Näillä mennään läpi tämän harmaan korona-ajan!

Nähdään!

-Sanna-

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *