Maanantai-illan ajatuksia

Jotenkin ihan outoa, että tosiaan on vasta maanantai. Minulla kun on nyt kaksi vapaapäivää edessä. Vuorotyö sekoittaa kyllä ihan täysin ajantajun. Mutta eipä se minua haittaa. Omaa aikaa on taas runsaasti. Pojillakin on nyt taas opiskelu-ja työkiireitä, joten näen heitä seuraavan kerran vasta lomallani.

Ja lomahan on jo aivan kohta. Kahden viikon päästä se virallisesti alkaa. Kyllä kelpaa, kun saa olla ja tehdä kaikkea ihan omaan tahtiin. Odotan sitä jo kovasti.

Olen tällä hetkellä tyytyväinen ja hyvinvoiva. Olen saanut pidettyä kiinni ruokavaliosta ja 8000 askeleesta päivässä. Ja kyllä vain, nämä asiat tuovat minulle ihan selvästi jaksamista. Liika sokeri ja liikkumattomuus ovat siis olleet väsymykseni ainakin osittainen syy.

Sain katsottua Netflix sarja Virgin Riverin loppuun ja selvähän se, että sarja tulee varmastikin vielä jatkumaan, koska ihan keskenhän se jäi. Aion katsoa, kun jaksoja tulee lisää. Aloinkin katsoa sitten uutta sarjaa Good Witch. Sitä on 5 kautta, joten menee jonkin aikaa, kun se on katsottu loppuun. Vaikutti yhden jakson perusteella ihan katsottavalta.

Uudeksi kirjaksi valitsin Heli Suutarin Kaikki kääntyy hyväksi. Kirjassa on 100 ajatusta siitä miten voi auttaa itseään. Alankin taas kohta kuunnella sitä. Kyllä se unikin sieltä sitten joskus tulee.

Nyt siis hammaspesuille ja pötkölleen!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *