Mahdollisesti lisääntyvät rajoitukset ahdistavat minua

Tänään ensimmäisenä uutissivustoilla on esim. tämä Ylen uutinen. Minua alkaa ahdistaa tämmöisten lukeminen, kun onhan se selvä, että tämä tietää taas lisää rajoituksia elämään. Minä vietän jo nyt aikaa paljon kotona. Enkä oikein edes uskalla käydä vanhempieni luona, kun pelkään riskiryhmään kuuluvan isäni saavan minulta koronan. Pelkään myös, että joudun pitämään pidempää taukoa miesystäväni tapaamisesta. Tulee kova ikävä, jos en häntä saa tavata.

Töissä jatkuu varautuminen ja poikkeusolot. Jatkuva maskin käyttö väsyttää ja siksi onkin hyvä, että minulla on kohta melkein kolme viikkoa lomaa. Ihanaa maskitonta elämää. Tätä koronavirus elämää on jatkunut nyt melkein vuoden. Viime vuoden tammikuussa olin miesystävän kanssa lomalla Espanjassa. Silloin muistan seuranneeni uutisia Kiinan koronavirustilanteesta. En todellakaan siinä vaiheessa uskonut, että Suomeenkin vielä tulee poikkeusolotilanne. En uskonut viruksen leviävän niin tehokkaasti Eurooppaan ja jopa Suomeen. Elämä on jotenkin ihan eri nyt kuin silloin.

Mutta eipä tässä nyt auta mennä kuin päivä kerrallaan eteenpäin. Saapi nähdä, mitä kevät tuo tullessaan. Sen näkee tosiaan vasta sitten.

Tämän hetken fiilis on ehkä hieman ahdistunut, mutta siis ihan positiivinen tunne on tulevasta.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *