” Menestyminen on mielenrauha, jonka saa tietäessään, että annoit todella kaikkesi, johon pystyit. ” John Wooden

Kylläpä taas väsyttää. Välillä tuntuu, että sinusta yritetään ottaa kaikki hyöty irti, mitä vain saadaan. Joku toinen ajattelee sinun puolestasi, että sinä teet nyt nämä ja nuo asiat. Ne kuuluvat ihan selvästi juuri sinulle. Ei sen väliä, ehditkö yhtään hengähtää. Onko tuttua sinullekin? Uskon, että varmasti on meille kaikille. Sinun pitää koko ajan pystyä aina vain parempaan ja parempaan suoritukseen asiassa kuin asiassa ollaksesi jotain parempaa.

Minä yritän aina parhaani mukaan tehdä kaikkea mihin pystyn ja ehdin. Useimmiten saan siitä hyvän mielenrauhan. Ja jos joskus en saa niin aina voi meditoida. Se auttaa saavuttamaan mielenrauhan, vaikka aina ei olisikaan pystynyt täyttä panostaan antamaan kaikissa asioissa.

Raha-asioiden suhteen olen pysynyt rauhallisena. Tiedän, että moni muu ei tähän pystyisi. Mutta koko ajan saan huomata olevani menossa oikeaan suuntaan. Se tuo hyvää oloa. Olen koko ajan karsinut menojani. Ja lisää karsintaa on tulossa. Pian voin alkaa hokea, että ei ne isot tulot vaan pienet menot. Tämä tuo mielenrauhaa.

Nyt hammaspesuille ja nukkumaan! Hyvää yötä!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *