Mihin kulutat liikaa aikaa?

Tänään jatkuu viikko sitten aloittamani itsetutkiskelusarja. Tämän päivän kysymys on, että mihin kulutat omasta mielestäsi liikaa aikaa. Mietin tätä tänään omalla kohdallani. Toivon jälleen, että sinäkin pohdit tätä asiaa juuri omalla kohdallasi etkä esim. minun. Oman tilanteesi pohdinnasta on sinulle enemmän hyötyä kuin minun tilanteeni pohtimisessa.

Omasta mielestäni minä en käytä liikaa aikaa oikeastaan mihinkään. Nuorempana näin saattoi käydä, mutta elämä on opettanut minua kyllä rajoittamaan itseäni. Pyrin hoitamaan aina ensin kaikki perusasiat kuntoon ja sitten vasta teen kaikkia hienompia ja erikoisempia juttuja. Nykyään minulla on paljon omaa aikaa ja mielestäni minulla aikuisten lasten äidillä on oikeus tehdä vapaa-ajallani, mitä haluan. Mitä se kenellekään kuuluu paljonko käytän aikaani mihinkin tekemiseen. Ihan hassua, että joku sanoisi minulle, mitä milloinkin saan tehdä. Ajatelkaas!

Minulla on paljon aktiviteetteja kotona. Kuuntelen kirjaa, katson tv:ta, neulon, jumppaan ja meditoin. Kaikki hyviä ja kehittäviä aktiviteetteja. Pyrin tekemään kaikkia aina vähän jokaista. Välillä teen jotain enemmän ja joku muu juttu jää vähemmälle. Mutta siis teen ihan fiiliksen mukaan. Vapaa-ajallaan pitää saada tehdä asioita, jotka tuntuvat hyvälle. Olisipa hassua väkisin tehdä kivoja asioita. Vai mitä?

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

suhteet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *