Miksi katson nykyään vähemmän televisiota?

Nuoruudessani ( 10-30 vuotiaana ) katselin paljon enemmän televisiota kuin nykyään yli nelikymppisenä. Seurasin tuolloin useita eri sarjoja ja tallensin niitä vhs:lle, jos en ehtinyt katsoa jotain jaksoa. Silloin useat ihmiset seurasivat samoja sarjoja kuin itse ja niistä useasti keskusteltiin livenä. Televisiosta tulevat sarjat ja ohjelmat olivat tuolloin ihmisille paljon merkittävämpää viihdettä kuin nykyään.

Kolmenkympin jälkeen menin vuorotöihin ja huomasin aika äkkiä, että vanhanaikainen tv:n katselu ei sovi vuorotyöhön. Aloin myös tuolloin harrastaa enemmän liikuntaa. Välillä tv saattoi olla kiinni useamman päivän peräkkäin. Lapsenikaan eivät olleet enää tuolloin yhtään kiinnostuneita tavallisesta tv:stä vaan mieluummin pelasivat pelejä. Nykyään aikuiset lapseni katsovat ainoastaan Netflix sarjoja.

Itse olen edelleen katsellut aina välillä tavallisia tv-kanavia, uutis-ja ajankohtaisohjelmat kiinnostavat. Mutta sarjoja seuraan mieluummin esim. Netflixistä. Tosin tänään katson illalla yle1:ltä Karpin ja DNA:n. Näitä olen seurannut vanhanaikaisesti nyt keväällä. Nykyään katson tv:tä vähemmän, koska minulla on niin paljon muutakin kivaa tekemistä. Tv:n katsominen on loppujen lopuksi aika passivoivaa hommaa. Mutta kyllä sitä aina täytyy silti olla joku sarja, mitä seurata. Joskus tekee mieli katsoa enemmän ja joskus vähemmän. Netflix on siitä hyvä, että sieltä tulee ohjelmaa aina silloin, kun sinä haluat katsella.

Tällä hetkellä minulla on Netflix käytössäni, mutta jatkossa voisin kokeilla esim. CMorea. Ehkä sitten, kun kyllästyn Netflixiin. Vielä näin ei ole käynyt. Katson kuitenkin suhteellisen vähän televisiota edelleen.

Minkälainen tv:n katsoja sinä olet?

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *