Milloin viimeksi olen…

Olen nähnyt tämän postausaiheen jo usean muun bloggaajan toteuttamana, joten halusin itsekin toteuttaa tämän omalla tyylilläni. Eli nyt sitten vaan alan miettiä, että milloin viimeksi olen mitäkin asiaa tehnyt. En välttämättä muista tarkkoja lukuja, mutta yritän parhaani. Joten alla minun vastaukseni näihin kysymyksiin.

Milloin viimeksi olen…

käynyt juoksulenkillä– En koskaan varsinaisesti ole lähtenyt juoksulenkille. Inhoan juoksemista. Mutta olen juossut pakosta aina välillä tarpeen tullen. Joskus ehtiäkseni bussiin esim. tai kun pojat olivat pieniä ja meneviä. Olen aina harrastanut vain kävelylenkkejä. Niistä ihan nautinkin.

värjännyt hiukset– Nykyään käyn kampaajalla  kolme kertaa vuodessa. Aina tuolloin minun hiuksiini laitetaan raitoja. Pohjavärin laitosta luovuin jo monta vuotta sitten. Haluan myrkyttää itseäni vähemmän. Viimeksi kävin kampaajalla syyskuussa.

käynyt kasvohoidossa– En ole koskaan käynyt kasvohoidossa. Mutta kasvoni sokeroidaan kaksi kertaa kuukaudessa. Siinä tulee kuorittua kasvot.

tehnyt itsepuristettua mehua– En varsinaisesti ole tehnyt mehua juotavaksi, mutta olen puristanut aina silloin tällöin hedelmiä leivonnan tai ruoanlaiton yhteydessä. Kerran olen puristanut S-kaupan mehunpuristimella itselleni appelsiinimehua. En ole raaskinut toista kertaa ostaa sitä.

käynyt teatterissa– Muistaakseni kävin lasteni kanssa joskus yli 10 vuotta sitten katsomassa jonkun lastennäytelmän. Lukioaikana kävin usein teatterissa koulun puitteissa.

käynyt kuntosalilla– Maaliskuussa. Kuntosalijäsenyys on tauolla edelleen.

matkustanut junalla– Taitaa olla lokakuun puolella, kun kävin junalla Jyväskylässä. Tykkään matkustaa junalla mieluummin kuin bussilla.

luistellut– En muista tarkalleen, mutta alle 10 vuotta on viimeisestä kerrasta. Kun pojat olivat pieniä luistelin useammin. Minulla on lukioaikaiset luistimet edelleen kaapissa tallessa.

ollut yksin yön omassa kodissa– Viime aikoina olen ollut yksin kotona yöllä useinkin niin, että poika on tullut aamuyöllä kotiin. Joskus tässä syksyllä oli niinkin, että ilmoitti jo etukäteen, että menee veljensä luo yöksi niin silloin oli koko yön poissa.

yöpynyt hotellissa– Muutama viikko sitten oltiin treffeillä miehen kanssa ja kohta taas uudestaan. Ihanaa!

lentänyt– Tammikuussa olimme miehen kanssa viikon Fuengirolassa Espanjassa.

pukeutunut uimapukuun– Syyskuussa Kylpylähotelli Peurungassa.

kätellyt– Elokuussa pojan ylioppilasjuhlissa sukulaisen kanssa. Tiedän, näin ei olisi saanut tehdä.

nukahtanut jonkun viereen– Muutama viikko sitten miehen viereen.

suudellut– Muutama viikko sitten

käynyt leffassa– Muutama viikko sitten käytiin miehen kanssa katsomassa Honest Thief. Käyn aika usein leffassa.

ryhmäliikuntatunnilla– Useampi vuosi sitten. Monta vuotta kävin pelkästään salilla.

käyttänyt kynsilakkaa-Kävin syyskuussa jalkahoidossa ja silloin varpaankynnet lakattiin. Sormenkynsiä en juurikaan viitsi lakkailla. Töissä ei saa hygieniasyistä olla kynsilakkaa.

käynyt viihteellä– Joskus muutama vuosi sitten taisin olla työpaikan pikkujouluissa. Harrastin viihteellä käymistä alle 35-vuotiaana. Silloin minulla oli hyvin seuraa tarjolla. Nykyään ei enää itseäkään huvita viihteellä käynti.

puhaltanut synttärikakun kynttilät– Autoin joskus lapsiani, kun olivat pieniä.

syönyt hampurilaisen– En muista tarkalleen, mutta kyllä nyt ainakin kerran kuukaudessa tulee varmasti syötyä.

woltannut– En ole koskaan woltannut. Voisi ehkä joskus kokeilla.

 

Tässä minun vastaukseni!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *