Minäkö näytän katkeralta ja vanhalta?

Joskus aina tänne blogiin tulee kommentteja, joissa minua syyllistetään katkeraksi ihmiseksi. Erityisen katkera olen toisten mielestä raha-asioideni vuoksi. En ole osannut heidän mielestään tarpeeksi hyvin hoitaa raha-asioitani. Ja olen kateellinen toisten säästöistä ja muusta omaisuudesta.

Joskus aiemmin minua on syyllistetty katkeraksi, koska olin sinkku ja yksinhuoltaja. Ja myös ulkonäköäni on tuolloin arvosteltu. Ei se sinkkuus kylläkään ulkonäöstä johtunut vaan juurikin siitä, että olin vaan niin väsynyt ja haluton. Eli siis masentunut. Olisin kaivannut enemmän positiivista palautetta kuin lyttyyn painamista.

Teet niin tai näin niin aina on joku sinua painamassa alaspäin. Mikä ihmisiä vaivaa? En minä ainakaan halua aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä tai syyllistää katkeruudesta. Mieluummin annan toisille toivoa ja iloa elämään.

Omasta mielestäni en erityisen katkera ihminen ole. Se ei tee katkeraksi, jos kaikki asiat eivät täydellisesti ole kunnossa. Harvalla meistä on elämä täydellistä. Ja eiköhän meidän kaikkien elämästä löydy jotain, mistä voi joskus tuntea katkeruutta. Ei se katkeruus ainakaan sillä poistu, että joku lyö sinut aina alas, kun yrität päästä irti siitä asiasta, mikä katkeruutta aiheuttaa.

Mutta en siis tykkää yhtään joidenkin tarpeesta saada nähdä minut tai joku toinen katkerana vanhana ämmänä. Mielestäni en edes yhtään sellaiselta näytä!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *