Minulle sopii paremmin talviaika

Viime yönä kelloa siirrettiin tunnilla taaksepäin. Eli siis sain yhden tunnin lisää aikaa nukkua. Se tuli minulle ihan tarpeeseen juuri ennen menkkojen alkamista. Mahaan sattuu jo niin kipeästi välillä, että kyllä ne kohta alkavat. Ehkä jo huomenna.

Olen huomannut, että minulle sopii paremmin tämä talviaika. Se sopii hyvin minulle. Joskus jostain lukenut, että talviaika on parempi sydänsairaille ja että keväällä, kun siirrytään kesäaikaan on riski saada esim. sydänkohtaus, jos siihen alttiutta.

No, minulla ei vielä ole diagnosoitu mitään sydänsairautta, onneksi. Ja ehkä vielä voin jotain tehdäkin etten sairastuisi. Mutta mielestäni olisi hyvä, että enää ikinä ei tarvitsisi siirtää kelloja taakse eikä varsinkaan eteenpäin. Ihan turhaa touhua. Ja varsinkin keväällä se uuvuttaa ihmisiä ja on riski sydänsairaille.

Mutta siis nyt on ihan suhteellisen virkeä olo aamuvuoron jälkeen. Katsoin You:n 3.kauden loppuun. En odottanut ihan sellaista loppua kaudelle kuin se oli. Ja 4. kausikin on ilmeisesti jo tekeillä. Aion katsoa senkin. Vaikka siis koko sarjan idea on ihan sairas.

Nyt katselen mtv3 Rosanauha tanssii tähtien kanssa sivusilmällä. Myöhemmin tänään voisin alkaa katsoa Ylen Karppia, joka onkin jo koko 3. kausi näkyvillä YleAreenassa.

Mutta nyt lopetan tämän ajatusvirran tähän. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *