Mitä blogissa tullaan näkemään jatkossa?

Aina välillä on hyvä uusiutua. Viimeaikoina mielessäni on ollut paljon ideoita, siitä mitä kaikkia aiheita täällä blogissa voisi käsitellä. Elän vielä hetken tätä vaihetta, kun poika asuu  kotona. Ja koko ajan se päivä on lähempänä, kun jään ihan yksin asumaan tänne kolmioon. Minulla on paljon aikomuksia, mitä teen sitten. Aion vaihtaa pienempään asuntoon ja laitan kroppani kuntoon syömällä terveellisemmin ja liikkumalla enemmän. Ja sitten haluan nähdä miestäni useammin. Pussailla ja halia häntä ihan rauhassa.

Jatkossa blogissa alkaa olemaan enemmän kotoilusisältöä. Sisustusta, ruokaa, leipomista jne. Sillä täytyyhän minun täyttää elämäni jollakin ja haluan tietty olla hyvä mummo sitten, kun ja jos joskus saan lapsenlapsia. Niillä ei siis vielä ole mikään kiire todellakaan. Mutta ehkä seuraavan 20 vuoden aikana minusta tulee mummo. Se olisi ihanaa. Haluan olla yhtä hyvä mummo kuin omanikin on/oli.

Mutta siis takaisin blogiaatoksiin. En nyt oikeastaan koe tarpeelliseksi liikaa muuttaa tämän blogin tyyliä. Tämä on ihan hyvä näin. Mutta siis ei ole pahitteeksi kehittyä ihmisenä ja kun blogin kirjoittaja kehittyy niin kyllä se blogikin siinä sivussa kasvaa ja kehittyy. Se on hyvä niin.

Tänään olen mielessäni pohtinut, että minun pitäisi päästää irti yhdestä minua pitkään vaivanneesta asiasta. Se on sellainen asia, mitä en ole saanut, vaikka olisin halunnutkin. Luulin jo päässeeni asian yli, mutta ei se ei vaan mene pois minusta. Se on ja pysyy. Tämä harmittaa minua. Huokaus! Mitäköhän sillekin asialle voisi tehdä.

Yritän työstää asiaa pois mielestäni tänään. Hoen, että hus, mene pois mielestäni sata kertaa niin, jos se vaikka auttaisi!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *