Mitä ensi viikko tuo tullessaan?

www.pixabay.com

Ensi viikko alkaa kolmella vapaapäivällä. Minulla on siis paljon omaa aikaa, koska ei ole mitään erityistä tekemistä. Minulla ei ole kolmeen päivään mitään sovittuja menoja. Olen vain. Nukun pitkiä yöunia, syön säännöllisesti vähän kerrallaan, juon teetä, kuuntelen kirjaa, katson sarjoja ja ehkä jonkun leffan ja meditoin. Käyn toki kaupassa ja ulkoilemassa ehkä myös vähän siivoilen. Tällaista tämä elämä on tällä hetkellä. Ja koko ajan tietysti toivon, että Koronavirus häviää yhtäkkiä maapallolta ja voimme elää taas niin kuin ennenkin.

Loppuviikon sitten olenkin töissä. Silloin ei ole ajanvieteongelmia. Tekemistä riittää. Taistelen Koronavirusta vastaan yrittämällä pysyä terveenä. Siinä auttaa itsestä huolehtiminen ja puhdistautuminen työpäivän jälkeen. Vältän myös yskiviä ihmisiä. Aina heitä kuitenkin on liikkeellä kaikista kehotuksista huolimatta. No, ehkä kaikki yskä ei ole koronaa vaan tällä hetkellä voi esim. pölyt aiheuttaa yskimistä. Mutta mistäs sen tiedät milloinkin, että mistä syystä ventovieras ihminen yskii.

Ensi viikko tulee olemaan siis hyvin samanlaista eloa ja oloa kuin tällä viikollakin. Ensi viikolla ei siis todennäköisesti tule tapahtumaan yhtään mitään erikoista. Pahin mitä voisi tapahtua olisi, että Koronavirus tunkeutuisi lähelleni ja alkaisi tehdä tuhojaan. Paras olisi, että voittaisin Veikkauksen pelissä ison kasan rahaa. Pahin on ehkäpä todennäköisempi tapahtua, valitettavasti.

Minkälaiselta sinun tuleva viikkosi näyttää?

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *