Mitä sarjaa ahmit tällä hetkellä?

www.pixabay.com

Tällä hetkellä, kun ollaan paljon kotona niin on kiva katsoa välillä jotain muutakin televisiosta kuin pelkästään tiedotustilaisuuksia Koronavirustilanteesta. Minä ainakin kaipasin jo pakoa Netflixin maailmaan, jossa ei ole kyseistä virusta.

Minulla ei ole pitkään aikaan ollut Netflixiä. Sain pojalta luvan katsoa hänen tunnuksillaan. Aloin kuitenkin miettiä, että tällaisena aikana voisin taas ottaa itselleni Netflixin niin, että poikani voivat katsoa sitä minun laskuuni eli siis maksaisin neljästä ruudusta.

Menin siis pojan tunnuksilla katsomaan, mitä sarjaa alkaisin seurata. Sieltä löytyikin vanha tuttu sarja, You. Olen aiemmin ahminut tämän sarjan ensimmäisen kauden ja nyt ajattelin, että katsonpa sitten toisenkin.

Sarja kertoo nuoresta miehestä, jolla on pakkomielle päästä tiettyjen ihmisten elämiin mukaan. Hän usein onnistuukin tässä tavalla tai toisella.

Sarja on mielestäni jännittävä ja mukaansatempaava, mutta myös karmiva ja kaikkia kohtauksia en halua katsoa.

Pako Korona todellisuudesta onnistui hyvin katsomalla pari jaksoa kakkoskautta. Ehkä taas joku päivä pakenen Netflixin maailmaan hetkeksi, kun alkaa puuduttaa tämä maailman tämän hetkinen tilanne.

Mitä sarjaa sinä ahmit?

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *