Mitä tehdä tylsistyneenä?

Itse olen nykyään enää harvoin tylsistynyt. Minulla on paljon kaikenlaista aktiviteettia, joiden avulla tylsistyminen pysyy minusta kaukana. Ja vaikka välillä olisikin vähän tylsistynyt olo niin hyvää sekin vaan tekee. Nykymaailma on niin täynnä aktiviteetteja, että se voi olla jopa uuvuttavaa. Varsinkin, jos kärsit aistiyliherkkyyksistä.

Mitä minä sitten teen etten tylsisty. Useimmiten en vaan yksinkertaisesti ehdi tylsistyä. Käyn töissä, teen kotitöitä, pidän tätä blogia, kuuntelen kirjaa, joogaan, katselen telkkua ja pidän yhteyttä ihmisiin. Noita monia asioita voisi tehdä monesti vaikka kuinka pitkään, mutta itselleen on tarpeellista asettaa jonkinlaiset rajat ettei uppoudu ihan liikaa johonkin asiaan.

Mutta siis jokainen varmasti löytää itselleen sopivia ajanvietteitä nykymaailmassa välttyäkseen tylsistymiseltä. Tylsistymisestä tulee enemmänkin mieleen, että ihminen joka on tylsistynyt, haluaisi elämältään jotain muuta kuin mitä se juuri sillä hetkellä on. Tylsistyneen kannattaakin miettiä, että mitä voisi tehdä, jotta elämä kulkisi haluttuun suuntaan. Tylsistyneenä voi sitä paitsi saada hyviä ideoita. Onhan se aika luova olotila. Ei muuta kuin jokainen tylsistynyt luomaan itselleen uusi ihana elämä.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *