Miten on loma mennyt?

Loman toinenkin viikko alkaa olla puolivälissä, joten ajattelin kertoa teille jotain siitä, miten olen saanut aikani kulumaan ihan vaan kotinurkissa. Ainakaan vielä ei ole ollut ihan mökkihöperöä oloa. Enkä ole riitaantunut aikuisen poikani kanssa.

Päivät menevät niin, että aamulla nukun pidempään kuin normaalisti. Sitten yleensä kuuntelen kirjaa hetken ennen kuin nousen ylös. Syön aamupalan rauhassa ja pohdin, että mitäs sitä taas tekisikään. Yleensä selailen nettiä ja kuuntelen vielä lisää kirjaa. Sitten ehkä vähän siivoilua ja tavaksi on tullut myös tehdä joka päivä kolme lyhyttä harjoitusta Yogaian tahtiin. Mitä milloinkin suositusten mukaan. Tällä hetkellä käsivarret on kipeät eilisestä käsivarsijumpasta. Mutta siis ei ole pahitteeksi kiinteyttää käsivarsia. Mulla kun on aika muhkeat sellaiset.

Loman alussa minulla oli alaselkävaivaa, mutta se meni itsekseen ohi muutamassa päivässä. En tiedä yhtään, mistä moinen vaiva edes oli tullut. Aiemmin olen tällaisilta hyvin säästynyt. Täytyy pitää jumppaaminen ohjelmassa niin ei enää moista vaivaa tulisikaan.

Iltapäivisin olen kirjoittanut tätä blogia. Sitten olenkin jo ollut ulkoilun tarpeessa. Päivittäinen ulkoilu on hyvä juttu. Mulla on hyvä asuinympäristö. On kauppa, uimaranta ja metsä lähellä. Kyllä täällä ihan lomaa viettää.

Iltaisin on tullut laitettua ruokaa ja välillä syötyä valmista ruokaa, mitä milloinkin. Olen katsellut televisiota, kuunnellut kirjaa ja pelannut korttia pojan kanssa. Uni tulee yleensä vasta puolen yön jälkeen. Nukkunut olen ihan hyvin.

Päivät kuluvat nopeaan. Mutta onneksi on vielä neljä lomapäivää jäljellä. Saa hengähtää vielä hetken. Sitten jaksaa taas painaa koko kesän töitä syyskuun lomaa odotellessa.

Minua voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa!

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi mieli terveys hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *