Miten selvitä ilman pyykinpesukonetta?

Sunnuntaina suunnittelin peseväni vuodevaatteet ennen yövuoroa omalla pyykinpesukoneellani. Pyykinpesukoneen tulovesiletkun liitoskohta kuitenkin katkesi, joten konetta ei voinutkaan käyttää. Päätin siirtää vuodevaatteiden pesua, kunnes saan uuden tulovesiletkun hankittua. Tässä elämäntilanteessa ei ole katastrofi, jos pyykinpesukone on hetkellisesti epäkunnossa.

Arkipyykit olin pessyt juuri edeltävänä päivänä ja maskejakin oli ihan riittävästi yövuorojen ajaksi. Eilen sitten ajattelin, että minäpä varaan pesutuvasta pyykinpesuaikaa, jotta saan lisäaikaa uuden letkun hankintaan. Löysin ison kasan 20 centin kolikoita, joilla saa hyvin ostettua pesuaikaa. Aamulla kotiin tullessani kävinkin sitten varaamassa illalle kaksi tuntia pesuaikaa.

Siinä ajassa ehti hyvin pestä kolme koneellista pyykkiä. Vuodevaatteet, arkipyykit ja maskit. Kolme koneellista puhdasta pyykkiä maksoi 3,40 eur. Sain myös vuodevaatteet kätevästi kuivattua kuivurissa.

Kätevää, mutta kyllä silti haluan oman pyykkikoneeni pian taas kuntoon. Korona-aikana on järkevää pestä pyykkinsä omalla koneella. Ja, jos olet sairaana niin et tietenkään voi mennä pesutupaan pyykkejä pesemään.

Tällaista arkista tänään.

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *