Miten selvitä jatkuvassa epävarmuudessa?

Itse olen kokenut paljonkin epävarmuutta aiemmissa elämänvaiheissani. Epävarmuus tekee heikon ja epäonnistuneen olon. Epävarmuus nostattaa minussa pintaan huonommuuden tunnetta, jota olen kokenut aiemmin.

Etenkin ihmissuhteisiin ja työelämään on minulla joskus aiemmin liittynyt epävarmuutta. Nykyisinhän minulla nämä asiat ovat kunnossa.

Aiemmin selvisin aina tekemällä työtä ja elämällä eteenpäin. Olenhan sitkeä selviytyjäluonne. Tälläkin hetkellä teen koko ajan töitä ja elän eteenpäin. Nämä asiat vievät minua koko ajan eteenpäin elämässä.

Tällä hetkellä minulla on epävarmuutta asumisen jatkuvuudessa. Kuinka kauan vielä saan asua tässä asunnossa. Itse voin vaikuttaa siihen, että maksan vuokrani, pidän asunnosta huolta enkä häiritse naapureita. Mutta kaupungin valtuuston ja isännöintifirman tekemiin päätöksiin en voi vaikuttaa. Jos nämä talot päätetään purkaa niin minä en voi asialle yhtään mitään. Silloin minun pitää vain hankkia itselleni jostain uusi asunto. Näin edullista tosin en saa mistään.

No, ei auta kuin olla ja elää eteenpäin. Kyllä aika näyttää, miten tässä käy.

Tähän pohdintaan minut innoitti Kotivinkin mielitreeni Muista, mistä selvisit.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *