Mulla tosiaan on loma

Tänään olen oikeasti alkanut tajuta, että minulla on loma. Nyt oli vapaa viikonloppu, mutta huomenna alkaa ihan oikea loma. Ja vieläpä ihan kaksi viikkoa kestävä. Ihanaa!

Palasin tänään kotiin miehen luota. Oli kyllä kiva käydä hänen luonaan ja tajuta taas, kuinka paljon hänestä tykkään. Ja että hänkin tykkää minusta. Yhdessä on aika hyvä olla. Tuli syötyä ihan liikaa, katsottua Rahapajan uusia jaksoja ja oltua lähekkäin.

Rahapajan viisi uutta jaksoa olivat ihan jänniä ja jäimme odottamaan 5. kauden loppujaksoja, jotka vissiin ilmestyvät joulukuun alussa. Niitä odotellessa pitää valita jokin uusi sarja yhdessä katsottavaksi.

Kuljin tänään taas ratikalla rautatieasemalta Pyynikintorille. Kätevästi ehdin siitä sitten jatkoyhteyteen. Täytyykin aina valita ratikka silloin, kun siitä on minulle hyötyä.

Kotiin tultuani olen taas tehnyt kaikkea itselleni tyypillistä. Pesin pyykkiä, kuuntelin kirjaa ja joogasin. Ruoan suhteen palasin heti taas nykyiseen ruokavaliooni. Kun tekee niin ei haittaa yhtään, vaikka ruokavaliosta joskus poikkeaisikin. Olipahan vähän vaihtelua minunkin elämässäni. Eli ei aina sitä samaa. Jokainen meistä tarvitsee aina välillä vähän jotain erilaista eloa ja oloa.

Nyt jo vähän väsyttää, joten taidan mennä kohta nukkumaan. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *