Muuttoasiat mielessä

Maaliskuu ja kevät ovat alkaneet. Minulla on ollut tänään vapaapäivä, joten olen nukkunut pidempään, oleillut, laittanut ruokaa, siivonnut ja hoitanut asioita. Tänään tein muuttoilmoituksen postiin ja sitä kautta muuallekin. Sovin myös sähköyhtiön kanssa sähköasiat kuntoon.

Vähitellen voisi alkaa tehdä valintaa, että mitkä tavarat säilyvät ja mitkä annetaan pois. Ihan runsaalla kädellä saa karsia, kun ei oikein kolmion 20 v tavarat mahdu yksiöön. Säästän vain kaiken sellaisen, mistä tykkään ja mikä on minulle tarpeellista tai tärkeää. Pojat saavat ottaa ne tavarat, mitä haluavat ja sisaruksillenikin annan ne mistä ovat kiinnostuneita. Loput aion lahjoittaa. Sängyt päätyvät muuttofirman kautta kierrätykseen. Olen palkannut muuttofirman apuun muuttopäivänä ja sieltä saan myös hieman aiemmin laatikoita. Haluan muuton olevan mahdollisimman helppo.

Nyt tämä kaikki on vielä edessä, mutta kuukauden päästä jo ohi. Yleensä aika kuluu aina niin nopeasti, että kyllä sitä vaan täytyy vähitellen alkaa hommiin ettei koko homma jää viimeiselle päivälle. Se tulisikin sitten todella kalliiksi, jos näin tekisi. Joten ei muuta kuin hommiin.

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *