Nautin omasta ajastani

Vaikka niin kivaa onkin olla miehen seurassa tai jonkun muun läheisen, niin ehdottomasti nautin siitäkin, että minulla on ihan omaa aikaa. Uskon useimpien meistä nauttivan siitä, että joskus saa olla ihan yksin. Tässä nykyisessä elämäntilanteessa minulla on onneksi paljon omaa aikaa. Esim. nyt lomalla saan olla omissa oloissani useamman päivän.

Yksin ollessani teen kaikkea sellaista, mitä muiden seurassa en tee. Kuuntelen kirjaa, katson telkusta mitä haluan jne. Monet hyvät ideatkin tulevat silloin, kun on omaa aikaa. Tätä blogiakaan ei olisi, jos minulla ei koskaan olisi ollut omaa aikaa.

Tänään olen ollut koko päivän kotona. Siivosin keittiötä ja sainkin sen nyt taas siistiksi. Keittiö tosin on sellainen huone, jossa täytyy päivittäin aina vähän siivota, mutta kaikkia nurkkia ja kaappeja en käy läpi päivittäin enkä edes viikoittain. Huomenna taas sitten jotain nurkkaa voisi siivota ja järjestää.

Ehdin myös käydä ulkona kävelemässä iltapäivällä. Kokeilin uusia kenkiäni. Olivat hyvät kävellessä. Ja jalat pysyivät kuivina. Enkä myöskään liukastunut. Kävely on kyllä hyvä juttu. Sitä lisää, kun kevättä kohden ollaan menossa.

Nyt huomaa jo, että iltapäivällä on valoisampaa pidempään. Olen iloinen, että tänä talvena tämä kaikkein pimein aika saatiin viettää niin, että valkoinen lumi on peittänyt maata. Se on varmasti auttanut muitakin kuin vain minua.

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *