Näyttää jo enemmän keväältä

Ulkona näyttää jo keväisemmältä. Minä nautin siitä, että minulla on nyt tässä viisi vapaapäivää. Ehdin tehdä kaikenlaista ja ollakin vaan. Lapset tulevat taas tänne syömään ja mieskin tulee muutamaksi päiväksi. Ihan koko aikaa en siis ole täällä yksin. Ja kyllähän se aika kuluu yksinkin ollessa. Katselen telkkua ja kuuntelen kirjoja. Ulkoillakin ehdin varmasti.

Paljon on kaikenlaisia asioita ollut mielessä viime aikoina. En tiedä, miten nuo asiat tulevat toteutumaan ja mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. Työelämässäkin taas kaikenlaista muutosta tulossa. Niille en voi mitään. Toivon vain, että asiat sujuvat ainakin yhtä hyvin kuin ennenkin. Paremminkin toki saa alkaa mennä. Se ei minua haittaisi ollenkaan. Mutta olen päättänyt olla jauhamatta liikaa noista asioista joille tosiaan en voi yhtään mitään. Sen sijaan keskityn työntekoon. Sitä varten minä siellä työpaikalla olen. Se on hyvä pitää mielessä.

Tänään katsoin iltapäivällä Netflix leffan The Last letter from your lover. Oli kyllä ihan hyvä tarina siinä. Tykkäsin ja loppu oli onnellinen. Leffassa oli sopivasti romantiikkaa ja jännitystä minun makuuni. Katso sinäkin tämä, jos kiinnostuit.

Mitään kovin erikoista elämässä ei juuri ole. Nyt on vapaata ja sitten taas loppulistassa painetaan töitä urakalla.

Hyvää illanjatkoa teille!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *