Nukahdin postauksen äärelle

Ehkä joku teistä huomasikin, että minulta jäi yksi postaus välistä. Olin eilen niin uuvuksissa iltavuoron jälkeen, että nukahdin istualtani tähän sohvalle, kun piti alkaa kirjoittaa. Olin juuri syönyt iltapalan, käynyt suihkussa ja pessyt hampaatkin. Aikomus oli kirjoittaa jotakin ajatuksia tänne, mutta tosiaan aikomukseksi jäi. Kun havahduin unesta klo 00.30 niin päätin siirtyä sänkyyn nukkumaan ja jättää yhden postauksen väliin.

Ei ole vakavaa todellakaan, että yksi postaus jää uupumaan. Se vain kertoo juuri tästä ajasta hoitajan elämässä. Kuormitusta on koko ajan lisää. En kyllä yhtään ihmettele, että nuoria ei hoitoala enää kiinnosta. Jos olisin nyt 19 v niin hakisin jollekin muulle alalle opiskelemaan. Itsellä tämä vielä jotenkin menee, kun on jo kokemusta ja hyvä elämäntilanne niin pystyy soveltamaan ja joustamaan. Ja jotenkin ajattelen tämän olevan sitä minun elämäntyötäni, että jaksan taistella hoitoalalla. Raha ei kuitenkaan koskaan ole minulle se tärkein asia. Olen nuorena alalle kutsuttu ja koen tarvetta olla antamassa oma panokseni toisten auttamiseen hoitamalla. Ja siis koen olevani ihan hyvä hoitaja, joka haluaa koko ajan kehittää itseään ja toimintatapojaan. Ja siis ennen kaikkea jaksan kuitenkin olla suuremman osan ajasta ystävällinen.

Nyt huomaan ajan kuluvan nopeasti ja minun kyllä kannattaisi jo mennä nukkumaan.

Hyvää yötä ja nähdään taas! Älkääkä pelästykö, jos jää postaus joskus välistä, kyllä minä sitten taas palaan asiaan, kun jaksan!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *