Oletko joutunut rakkaushuijatuksi?

Kylläpä väsyttää kovin tällä hetkellä. Treffiviikonloppu on ohi ja enpä kyllä ole jaksanut mitään kovin ihmeellistä tehdä. Aina sitä on treffien jälkeen väsynyt. Ja nyt vielä lämpö väsyttää sekä tietty se, että on ollut työputkea. No, eiköhän sitä rakkauden voimalla jaksa taas muutaman päivän ja varsinkin, kun saadaan olla koko juhannus yhdessä. Tehdään hyvää ruokaa jne.

Mutta siis mieleeni tuli tänään kirjoittaa rakkaushuijareista, joita some on täynnä. Minulle nimittäin tulee jatkuvasti tällaisia huijausviestejä useimmiten Instagramin kautta, mutta välillä muihinkin somekanaviin. Yleensä tunnistan heti nämä huijarit. Heillä on joku hyvän vaikutuksen tekevä ammatti, ovat leskiä ja heillä on lapsia, jotka tarvitsevat rahaa. Kehuvat kovasti ulkonäköä ja laittavat ihastuneita viestejä. Ja kun ei vastaa mitään niin alkaa kova syyllistäminen siitä, että ei vastaa, vaikka toinen tarvitsee apua jne. Olen joutunut estämään ja ilmiantamaan näitä.

Eihän näistä sinänsä kuitenkaan haittaa yleensä ole, koska minä en koskaan vastaile heille mitään. Ei minua kiinnosta ja en viitsi käyttää aikaani moisiin. En siis ala huijata huijaria jauhamalla jotain itsestäni, mikä ei ole totta. Tosin joskus voisi kysyä, että haluatko kenties maksaa minun laskuni, jos kerran olen niin ihana. Eipä taitaisi keskustelu jatkua kovin kauaa.

Ihan bisnekseltähän tuo vaikuttaa, kun niitä profiileja on niin paljon. Joku tehtailee niitä koko ajan lisää. Ja kai niihin aina joku sortuu vastaamaan ja auttamaan hädässä olevaa leskeä. Ei niitä muuten kyllä olisi niin paljon.

Minun mielestäni on ikävää, että joku on niin rakkaudenkaipuinen ja yksinäinen, että oikeasti alkaa lähettää rahaa tällaiselle huijarille. Ja siis rikoshan se on ja nämä eivät kyllä yhtään opi siitä mitään, että joku vastaa heille pilaillen, sillä aina löytyy joku uusi uhri, joka ei ymmärrä/halua ymmärtää kyseessä olevan huijaus. Se on surullista.

Toivottavasti sinä et ole joutunut tällaisen huijarin uhriksi!

Nähdään!

-Sanna-

 

suhteet ajattelin-tanaan rakkaus parisuhde
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *