Oletko niin hyvässä kunnossa kuin haluaisit?

Itse vastaan tähän heti, että en todellakaan ole. Haluaisin olla nopeampi, kestävämpi, notkeampi ja kevyempi. Kaikkea sitä mitä joskus olin. Silloin, kun vielä jaksoin.

Nyt on mennyt monta vuotta niin, että olen kyllä koko ajan kuntoillut ja liikkunut aina jonkin verran. Ja siis olen kyllä ihan hyvässä työkunnossa ja jaksan hoitaa arjen kotityöt. Enkä ole sairastellut juurikaan. Eli siis en varsinaisesti ole huonossa kunnossa niin kuin voisi olla. Mutta silti vaan haluaisin olla se parempi versio itsestäni. Se, joka näyttää enemmän fitness urheilijalta.

Jotenkin minusta tuntuu, että kun poika muuttaa omilleen niin minun ruokavalioni tulee muuttumaan. Pistän itseni vihdoin kuriin. Alan hoikistua. Sitten, kun kiloja lähtee niin jaksaa taas paremmin käydä lenkillä ja jumpata. Vapaa-ajallani sitten vaan treenaan, syön ja nukun. Ihanaa fitness elämää.

Mitään liian tiukkaa dieettiä en kuitenkaan ala pitää itselleni. Aion olla vaan hieman tiukempi itselleni kuin nyt. Uskon tämän tekevän hyvää myös mielelleni. Kun kroppa on kunnossa niin mielikin pysyy hyvänä. Odotan jo oikein uutta fitness vaihettani.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *