Olo helpottaa jo

Voisin sanoa, että tänään on ollut paljon parempi olo kuin eilen. Käsi ei ole enää oireillut eikä minua enää palele. Nukuin iltapäivällä muutaman tunnin ja herättyäni jaksoin katsella erinäisiä asioita netistä jne. Olen ihan suhteellisen hyvällä mielialalla tällä hetkellä, vaikka menkat ovat menossa. Alkoivat eilen kovalla vatsakivulla. Varmaan jotain esivaihdevuosioireita ehkä.

Huomenna vielä on työpäivä ja sitten on 19 päivää yhteensä vapaata ja lomaa. Se tekee hyvää. Ensin mies tulee tänne minun luokseni ja sitten minä menen hänen luokseen. Ehditään hyvin olla yhdessä. Ulkoilla ja katsella telkkua sekä syödä hyvin.

Tänään olen pohtinut muuttuvaa työelämää. Koko ajan pitää olla valmiina muutokseen. Et voi oikeastaan olla ihan täysin varma siitä, mitä teet esim. vuoden päästä. Voit ollakin ihan kokonaan jossain uudessa ja erilaisessa työssä kuin juuri tällä hetkellä. Minä olen vähän ajatellut, että tarvitsisin jonkun hyvän koulutuksen itselleni tähän muutokseen tueksi. Ja nyt illalla jaksoin jotain katsellakin. Ainakin olen ajoissa liikkeellä tänä vuonna tämän asian suhteen. Ehkä voisin kokeilla, että pääsisinkö johonkin itselleni sopivaan ja kiinnostavaan koulutukseen mukaan. Aina voi yrittää.

Nyt on kyllä järkevää mennä jo nukkumaan kohta. Ei kyllä tosin yhtään väsytä. Kerrankin on näin.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *