On ollut ihanaa rakastua

Kun mietin elämääni taaksepäin niin ehdottomasti positiivisin tapahtuma elämässäni näin aikuisiällä on ollut, kun tapasin mieheni Tinderissä neljä vuotta sitten. Ennen häntä olin ollut aika kauan sinkkuna. Tuolloin neljä vuotta sitten minulla oli marraskuun ensimmäisellä viikolla viikon loma ja ajankulukseni päätin kokeilla Tinderiä. En uskonut välttämättä sieltä edes mitään löytäväni. Ajattelin etten häviä mitään, kun kokeilen.

Sain viestejä lähinnä itseäni nuoremmilta miehiltä ja he halusivat minulta lähinnä seksiä. Se ei tuntunut minusta sopivalta itselleni. Sitten aloin kirjoitella mieheni kanssa ja ensin tosiaan kuukausi kirjoiteltiin ennen kuin tavattiin. Ja siitä se sitten alkoi meidän treffailu. Siitä asti ollaan oltu päivittäin yhteyksissä. No, joo muutamia päiviä ollaan välillä oltu välit poikki. Mutta ne päivät on olleet yhden käden sormilla laskettavissa. Aina on löytynyt sopu uudestaan.

Nämä neljä vuotta ovat olleet ihanaa aikaa. Yhdessä ollaan käyty monessa paikassa. Ja ollaan rakastettu toisiamme. Ja mikä tärkeintä ollaan tsempattu toisiamme. Ja pidetty huolta toisistamme. Onhan se ihanaa, kun on joku joka rakastaa ja välittää juuri sinusta! Ja on tietty ihanaa itsekin rakastaa. Mitäpä olisikaan elämäni ilman häntä.

Tällaisia ajatuksia minulla lauantai-iltana!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *