Painonhallintaan apua uudella sovelluksella?

Useimmilla meistä ylipainoisista ei tiedon puute ole lihavuuden syynä. Minäkin kyllä tiedän, että pitäisi vain syödä vähemmän ja liikkua enemmän. Äkkiseltään ajateltuna todella helppoa. Alan vain tehdä näin ja yhtäkkiä olenkin ihan hoikka.

Miksi sitten en ole tiedoistani huolimatta laihtunut vaan edelleen ylipainoinen? Minulla ainakin todella paljon vaikuttaa syömiseen juurikin käyttäytyminen ja tunteet. Tietyissä tilanteissa tulee syötyä epäterveellisesti ja liikunta jää vähemmälle. Ja kun olen surullinen tai iloinen niin silloinkin tulee helposti herkuteltua. Väsyneenä ja nälkäisenä minun ei kannata mennä kauppaan, sillä silloin helposti ostan ylimääräistä syötävää.

Luin tämän artikkelin Ylen uutisista eilen ja aloin pohtia, että itselle voisi olla hyötyä tällaisesta sovelluksesta. Olisipa hienoa, jos minun ajatuksiini ja syömiskäyttäytymiseeni voitaisiin vaikuttaa positiivisesti suostuttelemalla. On se ainakin parempi kuin haukkumalla tai huutamalla epäasiallisesti. Positiivinen suostuttelu voisi ihan oikeasti toimia jopa pitkällä tähtäimellä. Tätä sovellusta odotellessa syön koko ajan  pienempiä annoksia, vähemmän lihaa ja yritän jumpata joka toinen päivä, jotta lihas säilyisi.

En kylläkään yhtään tiedä, paljonko painan tällä hetkellä. Vaatteet ovat paras mitta painonhallinnassa. Jos vaatteet käyvät isoiksi niin silloin suunta on oikea minun kohdallani. Jatkuva lukeman tarkkailu vaan tuo liikaa paineita. En halua enää sellaista laihdutusta.

Pienemmät annokset, kasvisten syönti ja jumppaaminen tuovat hyvää oloa minulle! En halua pilata tätä hyvää oloa punnitsemalla itseäni jatkuvasti. Siinä menee fiilis koko hommasta!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Ylen sivuilta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *