Päivä ihan omaan tahtiin

Viime yönä nukuin kovin levottomasti. Olin ihan selkeästi todella ylirasittunut. Valvoskelin aamuyöllä, mutta nukahdin uudestaan ja nukuin klo 9.00 asti. En pitänyt kiirettä vuoteesta ylösnousulle. Löhöilin vaan nauttien pehmeästä ja lämpimästä sängystäni. Lopulta nousin ja söin aamupalan. Oli jo vähän nälkäkin.

Aamupalan jälkeen maksoin ensin laskuja, koska on tilipäivä. Nyt minulla on oikeastaan kaikki laskut e-laskuina. Keväinen muutto sekoitti tuota systeemiäni ja siis siksi se sähkölaskukin tuli paperisena. Kyllähän minä olen jo ajat sitten tajunnut, että e-lasku on useimmiten parempi ja halvempikin vaihtoehto.

Lähdin sitten vielä käymään Prismassa. Kävin apteekissa, äänestämässä ja ruokaostoksilla. Ostin myös uuden toppatakin alennushinnalla. Vanha takki alkaa olla jo vähän kulahtanut. Voisin myös katsella uudet talvikengät alesta.

Kotiin tultuani pesin kaksi koneellista pyykkiä. Kaksi koska pesin myös vuodevaatteet. Löhöilin myös ihan vaan sohvalla ja katselin telkkua. Jääkaappi tuli taas täytettyä tänään hyvällä ruoalla.

Huomenna aamulla laitan täällä kaiken valmiiksi miestä odotellessani ja sitten vaan heti syödään ja nautitaan toistemme seurasta. Kyllä onkin ollut taas kova ikävä miestä. Ihanaa, kun on aikaa olla yhdessä.

Hyvää yötä teille ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *