Päivä ilman maskia ja shampoota

Viikonloppuvapaat alkaa olla vietetty ja kahden viikon loma häämöttää edessä. Olen jo aika lailla toipunut tämän listan rasituksista ja nyt voin sitten alkaa viettää lomaa. Tuntuu, että aikaa on ihan hirveästi. Totuus on kuitenkin taas kerran se, että loma tulee kulumaan nopeasti. Se on varmaa. Vaikka ei mitään ihmeitä tekisikään niin silti se vaan tulee kulumaan nopeasti.

Ollaan oltu ihan täällä kotosalla. Päivällä käytiin pienellä kävelylenkillä. Se oli ihan järkevää. Ulkoilun jälkeen oli kiva juoda kahvia ja olla vaan. Tänään olen tutkaillut nettikauppojen tarjontaa. Ostin Sinin kuivaustelineen. Sellaisen, jossa pystyy lakanoitakin kuivaamaan. Se tuodaan joku päivä ihan kotiovelle asti. Ostin myös Pomarin goretexkengät grip-pohjalla. Sellaiset minulla jo on, mutta halusin toiset varalle, jos menevät vaikka rikki. En halunnut muita kenkiä, koska viime talvelta hyvä kokemus Pomarin asiakaspalvelusta, kun pohja irtosi kengästä. Lähetin kengät huoltoon heille ja sain ne uudenveroisina takaisin maksamatta niistä yhtään mitään.

Olen siis tänään ostanut suomalaisia tuotteita ja se on ihan hyvä juttu. Erilaista tässä päivässä on, että olen ollut koko päivän ilman maskia. Se tuntuu kovin vapauttavalta. Lisäksi pesin hiukseni nyt illalla pelkästään hoitoaineella. Se on hiuksille hyväksi aina välillä. Näitä asioita ei yleensä pääse kokemaan kovin usein. Mutta siis onneksi edes joskus.

Nyt hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *