Palauttava vapaapäivä minun tyyliini

Toisena vapaapäivänä oloni on ollut jo pirteämpi. Tänään olenkin  käyttänyt koko päivän niin, että olen tavannut vanhempani ja lapseni sekä tehnyt kaikkea sellaista, mikä auttaa minua palautumaan. Ja mikä parasta ei ole tarvinnut koko päivää olla kotinurkissa. Ja tietysti on ollut myös tärkeää laittaa rahaa kiertämään.

Aamulla lueskelin kirjaa ja jumppasin. Sitten kävin vanhemmillani. Sen jälkeen lähdimme kohti Tamperetta.

Kävin Tampereella kirjastossa lainaamassa lukion psykologian kirjoja. Nekin palauttavat omalla tavallaan. Luin lukiossa kaikki viisi psykologian kurssia ja nyt kertaan ne kesän aikana lueskellen ennen kuin alan elokuussa suorittaa Psykologian perusteita avoimessa yliopistossa. Haluan toteuttaa tämän kesken jääneen yliopisto-opiskelu haaveeni vuodelta 1996. Ihan siis harrastuspohjalta kehitän itseäni. En pyydä työnantajalta mitään tukea näihin opintoihini enkä ota yhtään vapaata niiden takia. Psykologian opiskelusta tosin on todella paljon hyötyä minun työssäni. Ja varmasti tässä blogin pitämisessäkin.

Isompi poika liittyi seuraamme myöhemmin ja kävimme Hookissa syömässä. Olikin hyvää ruokaa. Ruokaa joutui tosin odottamaan aika kauan, koska aika monet muutkin halusivat samaan paikkaan syömään.

Mahat täynnä siirryimme elokuvateatteri Niagaraan. Katsoimme hyytävän trillerin The Invisible Man. Oli todella kiva päästä pitkän tauon jälkeen elokuviin.

Tänään elämä on ollut aika lailla niin kuin ennenkin. Paitsi, että käsidesiä ja käsienpesua on ollut joka paikassa.

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *