Perjantai-illan väsymys

 

 

 

Olispa hienoa sanoa tänään, että työviikko on ohi ja viikonloppuvapaa alkaa. Mutta siis näin ei ole. Minulla on huomenna vielä lyhyt työpäivä täyden työviikon päätteeksi. Mutta en valita, sillä alkulistasta sain olla kaksi päivää vapaalla yövuorojen jälkeen. Ja siis yhden pätkäpäivän nyt jaksaa kyllä.

Tänään työvuoron jälkeen kävin hoitamassa yhden läheisen asian, sitten menin tarkistuttamaan näköni optikolle. Jonkin aikaa on tuntunut, että näössä on tapahtunut muutosta. Ja näinhän se asia olikin. Uusin kaikki kolme silmälasiani. Saan kahdet uudet kehykset ja uudet linssit kaikkiin laseihin. Minulla on siis Synsam-lifestyle sopimus ja tämä on mahdollista. Ja koska asumiskulut pienenevät niin minulla oli varaa ottaa linsseihin lähinäköä tukeva pieni extralisä. Silmäni saavat paremmin lepoa. Sain myös kehoituksen käydä silmälääkärillä. Minulla on silmänpaineet hieman korkeammat kuin viimeksi. Hoidan tämän asian kyllä piakkoin.

Sitten tänään tulivat muuttolaatikot. Lisäksi hain huoltomieheltä uuden asuntoni avaimet. Huomenna illalla aloitan pakkaushommat jne. 31.3.21 täällä asunnossa ei ole enää muuta kuin tarpeelliset ja isot sekä painavat tavarat. Urakka on edessä, mutta kyllä siitä selvitään. Saan apua veljeltäni ja pojiltani ja 31.3.21 tulee muuttofirma viimeistelemään homman.

Nyt en jaarittele enempää vaan menen jo kohta nukkumaan. Hyvää yötä!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *