Perjantai tuo viikonlopun tullessaan

Perjantai viikon viimeinen arkipäivä on useimmille meistä se viikon odotetuin päivä. Itselleni sillä ei useinkaan ole sitä merkitystä kuin monille muille. Tällä viikolla sillä kuitenkin on minulle se merkitys, että pääsen viettämään viikonloppua mieheni kanssa, koska minulla on loma meneillään. Tämä on hyvä juttu.

Olen nyt ollut viikon poissa töistä. Työasiat ovat siis olleet taka-alalla enkä ole jaksanut niitä miettiä. Eikä ole tarpeenkaan. Lomalla ajattelee ihan mielellään kaikkea ihan muuta. Mieluummin sitä uppoutuu kirjojen ja netflixin kuvitteelliseen maailmaan. Kirjojen ja sarjojen avulla pääsee matkustamaan jatkuvasti vaikka maailman ääriin asti. Eikä tarvitse pelätä koronaa tai mitään muutakaan ikävää asiaa.

Kyllä minä muutakin toki olen tehnyt. Olen kävellyt joka päivä vähintään 8000 askelta ja jumpannutkin lähes päivittäin aina vähän jotakin. Hyvää liikunta tekee, kunhan ei vaan liikaa rehki. Lepo on yhtä tärkeää.

Nyt menen kyllä jo nukkumaan, sillä huomenna on aikainen herätys. Tosin tänäänkin heräsin jo klo 6 aikaan ilman herätyskelloa. En vain ole niin väsynyt tällä hetkellä, että nukkuisin muutaman tunnin pidempään. Silloin, kun on töissä niin väsyttää kyllä ihan eri tavalla kuin nyt.

Treffejä odotellessa on perhosia vatsassa. Niitä odotellessa näen toivottavasti kauniita unia.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *