Pitkä torstaipäivä

Aamulla heräsin klo 7.00 herätyskellon ääneen, joka minulla on linnunlaulua. Yöllä oli ollut lämmintä ja jossain vaiheessa olin laittanut tuulettimen päälle. Ensin pystyin nukkumaan ilman sitä, mutta en sitten koko yötä. Nyt annan tuulettimen olla päällä aina, kun olen kotona niin kauan kuin on tarvetta. En välitä, vaikka sähkölasku olisi iso, kunhan vaan jaksan paremmin. Ja toisaalta kesällä säästyy valoisuuden takia sähköä ja näin lämpimässä asunnossa en taatusti laita uunia päälle kertaakaan. Syön pääsääntöisesti salaattia.

Kävin tänään laboratoriossa antamassa verinäytteet ja minusta otettiin vielä lisäksi Ekg. Olin varannut ajan, joten homma sujui hyvin. Sain osan vastauksista tekstiviestinä puhelimeeni, mutta joitakin asioita minun pitää huomenna soittaa ja kysyä. Kysyn ensin hoitajalta ja katson sitten, että tarvitsenko lisäksi lääkärin soittoajan. Kerron siis sitten myöhemmin lisää näistä vastauksista, kun tiedän itsekin enemmän.

Labrojen jälkeen kävelin keskustaan ja etsin paikkaa, jossa syödä jotain. Tarjolla oli lähinnä lounasta. Minun ei tehnyt mieli näitä, joten join kylmän ja makean kahvin uudessa kahvilassa. Ja sen jälkeen ostin vielä R-kioskilta Retrotuutin. Ne olivat minun mielitekoni oltuani syömättä yli 13 h. Ei järkeviä, mutta hyviä ensiapuja. Alunperin minun piti ehtiä kotiin syömään ennen kuin lähden töihin, mutta en siis ehtinyt.

Töissä oli pitkä ilta ja nyt lepuuttelen turvonneita jalkojani sohvalla kirjoitellessani. Sanonkin teille hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *