Pitkän pitkä sunnuntai

Viikonloppu kului vapaalla ollessa ja treffitunnelmissa. Tänään on tuntunut, että tämä sunnuntai on kestänyt tosi pitkään. Herättiin niin aikaisin ja jotenkin aika on vaan hidasta tänään.

Aurinko on paistanut kuumana koko päivän. Toivonkin, että kohta pääsee jo käyttämään uusia lenkkareita. Tai voisihan niitä jo käyttää, mutta tuntuu, että minun reiteilläni on vielä tosi paljon jäätä. Lenkkarit jalassa kyllä kaatuu helpommin. Ei siis niitä vielä jalkaan.

Ikävä on miestä jo. Nytkin olen kääriytynyt peittoon, jossa on hänen tuoksuaan. Helpottaa se vähän. Ja kohtahan me jo taas nähdäänkin.

Nyt kun olen kirjoittanut vähemmän blogia tuntuu kuin olisin saanut itselleni enemmän aikaa. Ja tuntuu paremmalta, kun ei jatkuvasti anna itsestään. Blogin pitäminen harrastuspohjalta voi siis myös uuvuttaa. Uskon tämän toimivan tällä hetkellä minun kohdallani paremmin, kun kirjoitan vähän harvemmin.

Ensi viikolla on taas paljon töitä edessä. Ihan hyvä. Mitäpä minä täällä kotonakaan joka päivä tekisin. Tai kai sitä aina jotain tekisi, mutta siis työnteko on ehdottomasti velvollisuus ja rahaakin aina tarvitaan, vaikka lapset jo aikuisia ovatkin.

Nyt voisin mennä hetkeksi pitkäkseni ja laittaa silmät kiinni. Ei välttämättä ole vielä hyvä nukkua, mutta olen hetken ilman virikkeitä. Se tekee välillä hyvää aivoille. Kokeile sinäkin joskus.

Hyvää illanjatkoa ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *