Pojan ylioppilasjuhlat saattavat jäädä juhlimatta!

Tällä hetkellä voi ajatella, että jännitys todella tiivistyy viikonloppua kohden. Odottelemme pojan kanssa Koronavirustestien tuloksia. Ylioppilasjuhlien pitäisi olla lauantaina.

Minä kävin testissä maanantaina iltapäivällä ja poika tiistaina aamulla. Tuloksien luvattiin olevan Kanta.fi luettavissa muutaman päivän kuluttua. Mutta siis tänään ei kummankaan tiedoissa ollut Koronavirustestin tulosta.

Muuten juhlien järjestäminen minulta kyllä onnistuu, vaikka sairaana olemmekin olleet. Saan asunnon siistiksi kyllä ja tarjoilutkin järjestyvät. Mekon ostaminen jäi, mutta taidan vetäistä jonkun vanhan mekon päälleni kaapista. Jos vaan huomenna saamme negatiiviset tulokset ( näin ainakin uskon ja toivon ) niin meillä on ylioppilasjuhlat lauantaina.

Eihän tämä minulle ole iso juttu, mutta pojan puolesta harmittaa, jos hän ei pääse omaan lakitustilaisuuteensa, koska testituloksen saaminen kestää.

Toisaalta olen vähän tuota isoa lakitustilaisuutta vastaan. Siellä on aika iso määrä ihmisiä yhtä aikaa samassa tilassa. Ja on myös hieman arveluttavaa järjestää tämän jälkeen sukulaisille kahvitus kotona.

Mutta katsotaan nyt tuleeko huomenna negatiiviset tulokset. Jos ei niin, minun täytyy perua juhlat. Jos saamme negatiiviset tulokset niin otan yhteyttä sukulaisiini ja porrastan heidän vierailunsa. Ei kaikkia vieraita yhtä aikaa paikalle.

Nyt vaan toivon kovasti, että huomenna saadaan ne negatiiviset testitulokset!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *