Raittiina pikkujouluissa

Tänään illalla en istunutkaan aamuvuoron jälkeen omalla sohvallani kotona vaan osallistuin pitkästä aikaa työpaikan pikkujouluihin. Olin tappiin asti töissä hoitamassa asioita. Sitten menin pukukopeille edes vähän siistiytymään. Ja lähdin bussilla kohti keskustaa. Kuluttaakseni aikaa menin sushibuffettiin syömään. Oli hyvää, mutta en syönyt niin paljoa kuin ennen tapasin.

Siellä mieleeni vasta välähti, että eihän minulla edes ole koronapassia mukana. Olin jokin aika sitten sen tulostanut itselleni, mutta en tietenkään muistanut ottaa sitä mukaani aamulla. Mieleeni välähti, että en pääsekään sitten keilaamaan, vaikka se niin kivaa onkin.

Lopulta sain sen ladattua puhelimeeni ja sitten siirryinkin keilauspaikalle. Ja tulihan sinne sitten muitakin. En ollut tällä kertaa niin hyvä keilaaja kuin joskus. En ollut palautunut illasta aamuun jälkeen tarpeeksi. Toisaalta, en kyllä ollut erityisen huonokaan.

Keilaamisen jälkeen lähdin vielä pubiin istumaan. Siellä oli musavisaa. Se oli ihan kivaa. Mutta karaokea en jaksanut jäädä laulamaan. Minua alkoi väsyttää ja oli tylsää olla ainoa raitis.

Nyt hammaspesuille ja nukkumaan! Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *