Rakastumisessa on paljon hyvää ja jos rakkaus säilyy niin myös hyvät ominaisuudet säilyvät

Kun vähän aikaa etsiskelin niin löysin kuin löysinkin yhden mielestäni positiivisen uutisen. Siinä kerrotaan mitä keholle tapahtuu, kun rakastumme. Elimistö menee tietyllä tavalla stressitilaan, mutta saamme kuitenkin siinä ohessa paljon kaikkea hyvää.

Jos rakastumisen tunne säilyy niin myös nämä hyvät vaikutukset säilyvät vaikka vuosikymmeniäkin. Itse koen, että etäsuhteessa rakastuminen tapahtuu aina joka kerta uudelleen, kun nähdään livenä. Ja koska arki ei koskaan tule suhteeseen niin tätä vaihetta voidaan jatkaa vaikka vuosikymmeniä. Ja koska suhde on kuitenkin vakiintunut niin ei se silloin aiheuta niitä negatiivisia epävarmuuden tunteita.

Minun mielestäni on ihanaa olla jatkuvasti rakastunut uudestaan. Näin olen yleensä aina ystävällinen ja hyväntuulinen vailla sen suurempaa stressiä.

Olen myös ihan tyytyväinen etäsuhteeseen. Tosin ehkä voisimme nyt alkaa nähdä useammin, kun pienempi poika aloittaa korkeakouluopinnot ja muuttaa ehkä kohta jo omaan kotiinsa.

Asunto molemmissa kaupungeissa voisi olla hyvä idea. Tietenkin pieni asunto. Olisimme kaksin yksiössä.

Treffien jälkeen on ihanan levollinen olo. Nyt vaan odotellaan uutta työvuorolistaa, jotta päästään sopimaan seuraavat treffit.

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *