Raskaan päivän iltana jo vähän hymyilyttää

Tänään aamulla heräsin ennen klo viittä. Olin kuumissani ja päätä särki orastavasti. Minulla on menkat meneillään ja tiesin jo entuudestaan, että tämä huono olo lievittyy kyllä iltaa kohti. Joka kuukausi menkkojen 3.tai 4. päivänä minulla on päänsärkypäivä ja voin huonosti.

Aloin lievittää oireitani heti juomalla ja syömällä mitä teki mieli. Paljoa ei tehnyt mieli. Varsinkaan ei vettä. Join vähän pojan mehukeittoa ja söin yhden saunapalvikinkkuleikkeleen sekä päärynän. Otin särkylääkkeen, Panadolin 1 g.

Kävin myös suihkussa, koska minulla oli kuuma. Suihkun jälkeen kastelin pienen pyyhkeen kylmällä vedellä. Laitoin sen otsalleni suihkun jälkeen. Sain vielä nukuttua ja päänsärky tuntui ensin kadonneen.

Seuraavan kerran heräsin klo 8.30 aikaan. Minulla oli jälleen kuuma ja päätä särki vielä. Söin aamupalan ja kävin uudelleen suihkussa. Kastelin pyyhkeen uudestaan.

Loppuaamu meni pötkötellessä lamaantuneena. Pohdin, että pitääkö minun soittaa töihin etten pysty tulemaan sinne. En saanut soitettua. Ja juuri tuntia ennen töihin lähtöä oli päänsärky ohi. Olo oli huono, mutta pystyin lähtemään töihin.

Oloni alkoi virkistyä, kun kävelin ulkona. Kaupasta ostin pullon keltaista Jaffaa. Sen juominen auttoi ja sain salaatinkin syötyä. Vähitellen iltaa kohti vointi koheni. Ja siis pystyin tekemään työni. Kiirettä oli kyllä koko ajan. Siirryin aina tehtävästä toiseen ja keskeytyksiä oli koko ajan.

Nyt illalla on ihanan viileätä. Toivottavasti huomenna vapaapäivänä saa nukuttua pitempään ilman lämpökohtausta.

Teiltä lukijoilta en nyt kovinkaan paljon ole saanut palautetta, mutta potilailta onneksi saa usein kiitosta. Siitä saa hyvän mielen.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *