Rentoutusta ja ruokavaliopohdintaa

Viime yönä unen saanti venähti ja aamulla sitten nukuttikin. Heräsin vasta klo 10.30 jälkeen. Mutta se ei haittaa nyt juuri yhtään. On vain parempi näin. Söin aamupalan ja aloin miettiä kaupassakäynti asioita. Tein ostoslistaa ja pääsin käymään kaupassa äitini ja veljeni kanssa.

Rahaa meni vähän. Uusi ruokavalioni on edullinen. Olen nyt vähitellen aloittanut totuttelemaan siihen ja siis mistään suurista muutoksista ei minun kohdallani ole kyse. Minullahan tosiaan ne kolesteroliarvot ovat tavoitearvoissa, joten olen osannut ennenkin syödä. Tosin ihan liikaa sokeria.

Iltapäivällä pidin joogatunnin. Tein kaksi lantiota avaavaa joogaa, jooga-nidran ja kuuntelin luennon, jonka aiheena oli Minustako vege? Nuo tekivät hyvää ja totesin että jatkan sekasyöjälinjalla. Ei minusta ole vegaaniksi. Mutta siis kasviksia minun kannattaa syödä enemmän ja lihaa vähemmän. Etenkin punaista lihaa. Se tyyli sopii minulle parhaiten.

Syötyäni välipalan ja käytyäni suihkussa menin pötköttelemään sängylle ja kuuntelin kirjaa. Tällä hetkellä kuuntelen Leena Lehtolaisen Henkivartija sarjan Ilvesvaara kirjaa. Olen lukenut/ kuunnellut kaikki sarjan aiemmat kirjat, joten toki kuuntelen tämänkin. Kirja on aika jännittävä.

Nyt kirjoittelen ja sitten taas syön. Sitten katson, että mitä vielä ehtii ennen kuin lähtee liikkeelle keräämään askelia. Tiskata ainakin täytyy ja roskikset voisi tyhjentää. Mutta siis hyvää on tehnyt tämä piilovapaa, kun ei ole oikein ollut kahteen viikkoon vapaata siis enempää kuin on lakisääteinen. No, kohta helpottaa taas ainakin hetkeksi.

Hyvää illanjatkoa ja nähdään taas!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *