Samalla kaavalla lähes joka päivä

Usein sitä huomaa toistavansa tekemisissään aina jotakin tiettyä kaavaa. Näin lomalla ollessaan huomaa tekevänsä aina jotakin tiettyä asiaa samaan aikaan joka päivä. On tietty hyvä, että päivässä on jonkinlainen rytmi, vaikka lomalla olisikin. Huomaan saavani enemmän aikaiseksi, kun minulla on omat rutiinini.

Tosin näin lomalla on toki ihan hyvä olla välillä niin, että ei tee koko ajan jotain järkevää. Tänäänkin olen tehnyt paljon järkevää, mutta myös ihan sellaistakin, mikä ei ole niin kovin järkevää. Ja siis ihan hyvä näin. En minäkään koko aikaa jaksa suorittaa.

Minulla on nyt toinen lomaviikko menossa. Työasiat ovat siis jääneet taka-alalle ja olen keskittynyt omiin asioihini. Ehkä vähän liikaakin omat asiat pyörivät mielessä. No, hyvä että pääsen kohta miehen luo kyläilemään niin on sitten taas vähän erilaista olemista. En tee ainakaan kotitöitä siellä.

Nyt on taas vähän tullut toistettua tätä blogin kirjoittamisrutiinia. On kiva kirjoittaa aina vähän jotain joka päivä. Tämä kirjoitushetki on itselle vähän niin kuin pysähtymishetki. Kirjoitan ylös sen mitä mielen päällä on milloinkin. En tietenkään ihan kaikkea tänne kirjoita. Onhan minulla vielä sentään jonkinlainen itsesuojeluvaisto tallella. Ja olen jo tarpeeksi kokenut kirjoittaja tajutakseni, mitä tänne kannattaa ja ei kannata laittaa.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *