Sunnuntai-illan ajatuksia

Kylläpä väsyttää näin sunnuntai-iltana. Olin tänään aamuvuorossa. Aamu alkoi huonosti sillä tämän jäisen kelin takia en ehtinyt bussiin. Bussi lähti nenäni edestä liikkeelle. Jouduin siis kävelemään loppumatkan töihin ja myöhästyin tietysti. Kyllä harmitti. Puhisin kävellessäni kiukkuani pois ja olin ihan taas se hymyileväinen hoitaja, joka jaksoi koko päivän asettaa rajoja.

Kotiin päästyäni kävin suihkussa ja söin ja join. Katselin Salkkareita ja Aallonmurtajan 3.kauden jaksoja. Sitten päätin mennä hetkeksi pitkälleni kirjaa kuunnellen ja tietty nukahdin. Nukuin n. tunnin ja nousin kirjoittamaan tätä helmikuun viimeistä postausta. Huomenna on jo sitten maaliskuu. Talvi on ohi ja kevät häämöttää. Ihanaa aikaa.

Huomenna minulla on vapaapäivä. Aion vähän siivoilla ja hoitaa asioita. Laitan ruokaa ja vain olen. Sitten jaksaa loppuviikon taas painaa töitä. Aika työpainotteista elämää siis tiedossa. Ja sitten kun vähän hellittää niin alkaakin jo se kolmen viikon sulkutila. No, minulla se aika tulee kulumaan ihan täysin muuttohommiin. Ja vasta 1.4.21 alkaa helpottaa. Se on nyt tämä vaihe elämässä. Elämä on.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *