Sunnuntai-illan hiljaisuus

Kylläpä onkin hiljaista näin sunnuntai-iltana. Tai siis tuntuu hiljaiselta miehen lähdön jälkeen. Oli kivaa olla yhdessä ja nyt sit taas ollaan näin. Minulla on vielä viikko lomaa jäljellä + muutama päivää vapaata lisäksi. Eli siis ehdin hyvin levätä ja tehdä kaikkea hyödyllistä ja kivaa. Kerätä voimia kesää varten.

Tänään vaihdettiin huonekalujen järjestystä täällä asunnollani ja hyvin toimii uusi järjestys. Ehkä vielä teen muutaman muutoksen. Katsotaan.

Ennen miehen lähtöä käytiin syömässä jäätelöt läheisellä Minetin kioskilla. Vaahtokarkkijätski oli hyvää. Hieman ehkä tyyristä kylläkin. Kahden pallon jäätelö maksaa 6 eur. No, joskus voi herkutella näin, mutta ei kyllä joka päivä.

Euroviisuvalvojaisten kanssa kävi niin, että tosiaan nukahdettiin ennen kuin tulokset selvisivät. Ja kylläpä tykkäsinkin Blind Channelin esityksestä. Se oli todella hyvä ja mukaansatempaava. Ihan voittaja-ainesta.

Taidan nyt illalla taas katsoa Younger sarjaa CMorelta. Ja toivottelen teille hyvää uuden viikon alkua! Minä jatkan vielä lomailua.

Nähdään!

-Sanna-

suhteet oma-elama parisuhde mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *