Sunnuntaifiilis

Tiedän, että on perjantai. Mutta silti minusta tuntuu ihan kuin olisi sunnuntai-ilta. On ollut kaksi vapaata ja huomenna alkaa kuuden päivän työviikko eli siis vanhan ajan työviikko edessä ja sitten tosiaan yksi vapaapäivä. Mutta en valita, koska itse olen näin suunnitellut saadakseni vapaat taas haluamiini kohtiin.

Ja siis kyllähän tuollaisen kuuden päivän työputken jaksaa, kun joskus taas on vapaata. Lomakin lähenee. Ei ole enää kuin ensi lista, joka alkaa maanantaina niin sitten on vähän lomaa taas. Aikaa itselle ja vähän muillekin. Lepoa ja liikuntaa ohjelmassa ainakin.

Olen niin onnellinen, kun olen saanut taas itsestäni irti sen 8000 askelta kävelyä joka päivä. Huomaan jo, että kunto on parempi ja kroppakin ehkä vähän kiinteämpi. Jumpannutkin olen, mutta siis enemmän tulee tehtyä mindfulnessia kuin lihaskuntoa. Sitäkin kyllä, mutta meditaatiot ja rentoutukset ovat minulla pääosassa. Ja rauhalliset, helpot joogat tulevat heti toisena. Kyllähän nekin auttavat elämänmuutoksessa omalla tavallaan vahvistaen mieltä.

Nyt voisi seuraavana mennä hammaspesuille ja sitten katsella vaikka vielä telkkua tai kuunnella kirjaa. Ehkä vähän molempia. Unikin ehkä jo kohta tulee.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *