Sunnuntaivapaalla ehtii hoitaa perhesuhteita

Sunnuntaina aiheena on suhteet. Tänään on ollut vapaapäivä. Lähes koko päivän ajan olen hoitanut perhesuhteitani. Päivällä veljeni tuli tänne laittamaan peilit, ryijyn ja valokuvia seinälle. Joimme kahvit ja kävimme vielä hakemassa minun pyykinpesukoneeseeni uusi pidempi vedentuloletku ja lisäosa poistoputkeen. Ne ovat nyt paikallaan niin voin taas pestä kotona pyykkiä. Laskin, että 40 kertaa pitää ehtiä pestä ennen kuin kone hajoaa niin sitten on ollut kannattavaa hankkia nämä letkut. Pesen viikossa muutaman koneellisen pyykkiä eli 2-3 kertaa, joka 3. päivä. Muutaman kuukauden saisi siis kone vielä kestää.

Iltapäivällä aloin sitten laittaa ruokaa. Tein nakkikeittoa ja pannukakkua. Olin kutsunut pojat käymään täällä. Söimme yhdessä ja vaihdoimme kuulumisia jne. Oli kiva nähdä heitä. Ja sovimmekin sitten taas, että tulevat seuraavan kerran käymään äitienpäivänä. Laitan sitten taas ruokaa.

Illemmalla vielä soitin isälleni ja äidilleni. Puhuin myös toisen siskoni kanssa puhelimessa ja toisen kanssa viestittelin. Joten hyvin on nyt sitten viikon päätteeksi hoidossa nämäkin asiat. Aikaa veivät nämäkin asiat ihan koko päivän. Ei kyllä edes huomaa tällä tahdilla olevansa ihan yksin täällä. Tosin huomenna on vielä onneksi vapaapäivä, jolloin en aio tehdä oikeastaan yhtään mitään.

Hyvää uuden viikon alkua teille!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *