Tällä viikolla on ollut tärkeätä…

Minulla on ollut koko viikon lomaa. Se tuntuu oudon hyvältä taas pitkästä aikaa. Viimeksi olin lomalla syyskuussa eli olin siis koko loppuvuoden töissä ilman lomaa. Tällä viikolla olen tehnyt kaikkea itselleni hyödyllistä, mutta olen myöskin tehnyt kaikkea omasta mielestäni kivaa ja löhöillyt.

Viikonloppu kului treffitunnelmissa. Ensimmäisen lomaviikon jälkeen olo on siis ihan lomalla. Ja onneksi tiedossa on vielä toinenkin lomaviikko. Ehdin vielä tehdä kaikkea kivaa ja löhöillä. Tosin on myös koko ajan jännitystä ilmassa, että koska poika saa asunnon. Silloin on aika käynnistää oma asunnonhaku. Itselleni uskon saavani nopeasti asunnon. Aika hyvin jo tiedän, että millaisen tarvitsen ja mistä niitä saa.

Elämä on tällä hetkellä ihanan kiireetöntä ja leppoisaa. Ehkä tähänkin lopulta ehtii kyllästyä. Joskus ajattelin etten ikinä kyllästyisi. Mutta kyllä välillä on ihan kiva, kun on vähän kiirettäkin. Se on sitä elämää. Tällä hetkellä on tarkoitus kuitenkin nauttia elämän kiireettömyydestä. Olenhan koko elämäni tähän asti ollut aina kiireinen toisista huolehtija. Nyt minulla on omaa aikaa. Nautin siis siitä!

Hyvää alkavaa viikkoa teille!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

hyvinvointi mieli hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *