Tilipäivän ajatuksia

Perjantain vapaapäivä on mennyt nopeasti. Aamulla särki taas päätä. Nyt on alkanut olemaan usein pientä päänsärkyä. Tämänkin yhdistäisin niska-hartiaongelmaan. Eli siis aamupäivä meni vaivaa potiessa. Iltapäivällä olin sitten kahteen otteeseen liikkeellä asioitani hoitaen. Ja ilta on ollut ihan ok vointia kotona.

Tänään tuli siis ihan tavallinen tili. Käytän termiä tavallinen, koska mielestäni on mautonta puhua huonosta tilistä, koska kuitenkin saan enemmän rahaa tililleni kuin suurin osa kunta-alalla työskentelevistä naisista. Ja siis pärjään kyllä tällä saamallani rahalla. Olenhan tottunut vähempäänkin.

En siis aio tässä nyt yhtään valittaa saamastani tilistä vaan olen kiitollinen siitä. Ostin tänään kaikkea tarpeellista seuraavaa kuukautta ajatellen. Ja nyt sitten vain ostan taas aina sen, mitä tarvitsen. Ja siis tarvittavilla tarkoitan ruokaa ja hygieniatuotteita. Nyt ei ole kulutusjuhlan aika ainakaan minulla.

Minulle riittää nimittäin tämä minun pieni elämäni missä on miesystävä, perhe, työ ja harrastustakin. Elämä menee päivä, viikko, kuukausi ja vuosi kerrallaan eteenpäin ja minä teen aina sen minkä milloinkin pystyn omaksi ja muiden hyväksi. Se tuntuu hyvältä.

Nämä kaksi vapaapäivää olivat hyviä. Nyt taas kuusi päivää töitä ja sitten on taas vapaata ja treffit. Seuraavasta listasta en vielä tiedä, näen sen sitten huomenna. Siihen aion ainakin sopia treffejä sekä arkeen että viikonloppuun. On niin ikävä jo miesystävää.

Nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *