” Toiset toivovat, että se tapahtuisi. Toiset laittavat sen tapahtumaan. ” Michael Jordan

Tänään on muoti ja kauneus päivä blogissa. Minulla ei kylläkään nyt tällä kertaa ole mitään kerrottavaa varsinaisesti tästä aiheesta. Olin iltavuorossa ja vähän jo väsyttäisikin. Tähän päivään sopii mielestäni juurikin tällainen mietelause. Voin vähän pohdiskella sen sanomaa.

Monesti ihmiset haaveilevat monista ja monenlaisista asioista. Usein nämä asiat jäävät haaveiluasteelle. Eivätkä siis koskaan toteudu. Tämä on ikävää. Itse olen elämäni aikana oppinut, että on parasta vain itse alkaa tehdä asioita, jotta saisi joskus jotain aikaiseksi. Jos et tee mitään koskaan niin asiat eivät useinkaan etene.

Minulle tulee hyvä olo, kun saan aikaiseksi. Usein olen myös saanut asioita tapahtumaan. Olen tottunut tekemään itse töitä niiden eteen. Mikään harvemmin kannetaan valmiina eteesi. Ala sinäkin tehdä toivomiasi asioita niin tulet huomaamaan, että kyllä ne myös alkavat toteutua!

Kauneusjututkin ovat vähän sellaisia, että kun alat toivoa olevasi kauniimpi niin kun alat vähitellen tehdä asioita kauneutesi eteen niin kyllä sitä useimmiten alkaakin näyttää kauniimmalta. Ja kannattaa tietty verrata vain itseensä. Ja muista, että sisäinen kauneus on tärkeintä ja se kyllä ajan myötä näkyy ulospäinkin. Kaunis hymy on aina parempi kuin paksu meikki.

Hyviä kauneusunia sinulle!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *