Treffit tulossa ja lukijamäärä nousee

Tänään on 3. adventtisunnuntai. Tuntuu, että 1. adventti oli ihan juuri äsken. Joulukuukin tuntuu etenevän nopeasti. Minulla oli nyt viikonloppuna yövuorot ja tänään saan sitten jäädä kotiin viettämään muutamaa vapaapäivää. Minulla on treffit ja se on kivaa ja ihanaa. Vielä pystytään miehen kanssa tapaamaan toisiamme. Toivottavasti ei tarvitse laittaa treffejä tauolle tämän vallitsevan tilanteen vuoksi. Se ei olisi yhtään kivaa. Kevään treffitauko otti kyllä koville. Oli ihan kamalaa. Mutta siitäkin selvittiin ja suhde jatkui ja taas ollaan ihan rakastuneita. Sitä se sitten on, kun sattumalta löydät juuri itsellesi sopivan ihmisen. Rakastat häntä juuri sellaisena kuin hän on. Ja hän tietysti myös sinua. Ihanaa ja romanttista.

Nyt joulukuussa olen ihmetellyt, kun blogini lukijamäärä on noussut suhteellisen nopeasti verrattuna aiempiin kuukausiin. Toivottavasti loppukuukauden ajan lukijoita kertyy samaan tahtiin. Tilastoja katsellessani olen havainnut osanneeni laittaa koko ajan paremmin avainsanoja, jotka tuovat lukijoita esim. googlehakujen kautta. Jotenkin minulla on nyt hyvä tunne tämän blogin suhteen, kun olen laittanut joka viikonpäivälle oman teeman. Blogin monipuolisempi tarjonta piristää ainakin itseäni.

Katselen tässä sivusilmällä Olavi Virta elokuvaa. Sopivaa katseltavaa sunnuntai-iltana yövuorojen jälkeen. Tein aiemmin illalla palauttavan joogan ja syvärentoutuksen. Niistä jäi juuri sellainen olo, että nyt se palautuminen alkoi. Tänään ajoissa nukkumaan ja huomenna on sitten ne treffit. Kivaa!

Hyvää alkavaa viikkoa sinulle! Minä alan viettää vapaitani!

Nähdään!

-Sanna-

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *