Treffiviikonlopun jälkeen

Tällä viikolla parasta oli treffit. Oltiin taas muutama päivä yhdessä miesystävän kanssa. Tosiaan vaan oltiin, kun ei nyt oikein ole mitään, mitä suositellaan tehtävän. Ja siis ei pääse esim. leffaan jne. Maskit naamalla oltiin muuten, paitsi kun oltiin kaksin niin ei pidetty maskia. Ja kyllä me pussattiin ja halattiinkin.

No, koronavilkut on käytössä, että jos jossain on altistuttu niin kyllä se puhelin hälyttää sitten. Ja mä ainaskin tarkkailen itseäni ja jään kotiin, jos on oiretta ja menen tietysti testiinkin.

Vielä viikko helmikuuta jäljellä. Toivottavasti saisin edullisen asuntotarjouksen ensi viikon perjantaihin mennessä niin pääsisin muuttamaan heti 1.4.2021 pienempään asuntoon. Jos näin ei käy niin muutto siirtyy 1.5.2021 tapahtuvaksi. Minä nimittäin en aio maksaa kahdesta asunnosta koko kuun vuokraa yhtään kertaa.

Sanoin tänään yhdelle rahankerjääjälle, että minulla ei ole varaa antaa rahaa, koska taloudellinen tilanteeni on huono. Asia ei tältä kerjääjän mielestä todellakaan näyttänyt ja kyttäsi koko ajan repussani olevaa rahapussia.  Suomessakin on jo ihan näin hurjaa menoa. Ja tuntuu, että kun bussilla liikkuu niin missään ei saa olla näiltä kerjääjiltä rauhassa. Joskus ovat vielä tosi törkeitä suustaan, kun eivät saa rahaa. Ärsyttävää!

Nähdään!

-Sanna-

suhteet oma-elama rakkaus parisuhde
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *