Valvotut yöt väsyttävät

Yövuorojen jälkeen väsyttää aina. Ihan joka kerta, kun valvoo. Minä tosiaan aina vain kaksi yötä kerrallaan, mutta silti kuitenkin. Mutta eipä se haittaa, koska pääsen kyllä hyvin taas normaalirytmiin. Ja useimmiten minulla on aina ainakin kaksi päivää vapaata yövuorojen jälkeen. Niin kuin nytkin on.

Tällä viikolla on siis ollut monta työvuoroa. Ja se kyllä on tuntunut kropassa. Juuri minulle on osunut sellaista työtä, että nyt on vasen jalka kipeä. Olenkin varannut itselleni huomiselle lääkäriajan työterveydestä. Täytyy nyt heti mennä näyttämään jalkaa, kun se on alkanut oireilla. Jospa sille vielä voidaan jotain tehdä.

Tänään en ihmeitä ole tehnyt. Katselin telkkaria ja kohta ajattelin avata Yogaian. Valitsen sieltä meditaatioita ja rentoutusjuttuja. Niistä jalka ei kärsi.

Tällä viikolla olen taas havainnut, miten joidenkin ihmisten on vaikea ymmärtää minun ajattelutapaani. Se, kun kuvitellaan antavansa tyhmemmälle neuvoja nostattaa välillä minussa ärsytystä. Yritän kuitenkin suhtautua ymmärtäväisesti tähän ajattelemalla, että tällä ihmisellä ei vain itsellään ole mahdollisuutta toimia näin ja siksi hän ei ymmärrä, miksi minä toimin niin, koska voin.

Mutta nyt siis meditoimaan!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *